Mosebacke Hostel i Stockholm

Ett bättre läge i centrala Stockholm går inte att hitta. Vi är bokstavligt talat mitt i Stockholm City. 

Moselbacke Hostel ligger på Söders höjder, ett stenkast från uteliv, sevärdheter och shopping i trendiga Sofo. Vi har rum som passar de flesta sällskap - både enkel-, dubbel- och trippelrum. Alla våra rum är nyrenoverade.

Gratis WIFI, tvättmaskin, kök & mer

I alla rum ingår tillgång till kök och dusch. I några rum finns toalett och dusch på rummet, i övriga ingår tillgång till gemensamma utrymmen (separata för män och kvinnor). Vi har gott om duschar, så det blir inte köbildning oavsett när ni vill duscha. Självklart finns det separata duschar för män och kvinnor.

Det finns massor att göra in vårt närområde – från shopping och restauranger till sevärdheter alla borde besöka. Vår personal hjälper er gärna.

  • Fullt utrustat kök (mikro, ugn, kylskåp)
  • Matvarubutik 30 meter bort
  • Tvättmaskin och torktumlare 70kr / 2 timmar
  • Gratis WIFI över hela vandrarhemmet.
  • Allmänna utrymmen med bland annat TV
  • TV i alla enkel- & dubbelrum
  • Kafeteria
  • Souvenirshop

Boka ett rum

Höjdpunkter

Nära till allt

Vårt centrala läge ger oss närhet till allt från shopping till uteliv och sevärdheter. Vi ligger på trendiga Södermalm bara 50 meter från shoppingstråket Götgatan. Det finns massor av restauranger, nattklubbar och butiker inom promenadavstånd. Du hittar också några av Stockholms mest sevärda utkiksplatser, kyrkor och sevärdheter i vår närhet.

Gruppbokningar

Res kostnadseffektivt med skolan, fotbollslaget eller kompisarna. Bokningar som gäller för 8 personer eller fler betraktar vi som gruppbokningar, och har specifika regler för dessa. Kontakta oss för mer information om vad som gäller och de förmånliga priser ni erhåller.

Nära till båtarna

Vi är endast en promenad från de stora färjorna som går till S:t Petersburg, Finland och Baltikum. Vi har ett perfekt läge för besökare som är i Stockholm över helgen.

Fotografiska museet

Dramatiska utställningar, fantastiska foton, happenings och bra restaurang. Fotografiska museet ligger inte långt från Mosebacke Hostel, du promenerar dit på ca 10 min!

Frukost varje dag

Vi serverar en stor kontinental frukostbuffé alla dagar i veckan med lite senare servering på helgerna. Frukost ingår i priset för alla rum. Mat som ingår är bland annat färsk frukt, flingor, bröd och pålägg.

Nära till Ersta Sjukhus

Vi ligger bara ett stenkast från Ersta diakoni, en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och non-profit. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Gratis WIFI

Du surfar snabbt och kostnadsfritt på vårt WIFI-nätverk, som når alla rum.

Bra för familjer

Vårt familjerum är mycket populärt och skulle det vara bokat har vi flera trebäddsrum med möjlighet till extrasäng. Vi accepterar inte fester på rummen så Mosebacke Hostel är lugnt och tyst på nätterna.

Bra miljöval

I alla delar av vår verksamhet tänker vi på miljöaspekten. Därför har vi till exempel sänglinnen och handdukar av organiskt odlad bomull och noga utvalda leverantörer av både produkter och tjänster.

Vår spännande historia

Precis som resten av Stockholm är våra kvarter fyllda av intressant historia och mycket har hänt genom åren.